Vagabond støvler i den skønneste cognac – astridhovman
Anderledes og skøn rullekrave strik

Vagabond støvler i den skønneste cognac

frb-8

Vagabond støvler i den skønneste cognac farve

Jeg er vild med alt dét, som svenske Vagabond står for. Så da jeg for leden fik fingrene i disse fede støvler, var min lykke gjort! De er i en cool cognac og passer perfekt til min vinterfrakke. De er helt klassiske Chelsea boots bare med en spids snude, som giver et lækkert tvist. Normalt er jeg ikke til de meget spidse sko og støvler. Her fungerer det bare så godt sammen, at jeg måtte bøje mig og erkende, at min smag skulle være lidt bredere (eller mere spids) ;).

Det var alt for denne gang.

Astrid

frb-8_fotor

frb-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anderledes og skøn rullekrave strik