Når man bliver forelsket i blå blomster! – astridhovman
Ugen der gik - uge 29

Når man bliver forelsket i blå blomster!

thumb_DSC_0208_1024


Denne fine kjole er fra Karen Millen og har det smukkeste blå blomster print. Blomsterne er orange i midten, hvilket giver en skarp, men afbalanceret kontrast. Jeg faldt for den i foråret og skulle selvfølgelig have den med, da vi var i Milano. Billederne er også fra Milano og er faktisk fra samme dag, som jeg købte min fine blå blomstrede Gucci taske – Læs mere om det her. Jeg har længe været vild med blomstret print, og blå har været et hit, lige fra jeg var barn. Jeg må nok bare konstatere, at blomster, blonder og glimmer altid vil være en del af mit klædeskab 😉

Astrid Hovman


thumb_DSC_0204_1024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik - uge 29