Når der er øjne på fødderne… – astridhovman
Sølv på fusserne

Når der er øjne på fødderne…

astrid-naar-der-er-oejne-paa-foedderne

Efteråret er kommet, og det betyder, at det er blevet tid til bløde og hyggelig strik. De tykke strik giver nye muligheder for sammensætninger i garderoben, og jeg har ventet med længsel på at få mine strik i brug 🙂 Det skønne ved en vamset strik er, at den kan tone et hvert outfit lidt ned. På den måde kan man bruge sin lidt mere festlige sko uden, at det bliver for meget. Skoene fra billederne købte jeg i  Fendi i Milano for et par år siden. Jeg faldt pladask for dem, da jeg helt bogstaveligt talt fik øjenkontakt med dem. De har nemlig øjne og øjnvipper, hvilket jeg synes er en skøn og anderledes detalje. Jeg har desværre brugt dem alt for lidt, da hælene er i den både høje og tynde ende. Til skoene satte jeg mine nye skindbukser fra Wardrobe Cph og min bløde strik fra Dawn x Dare. På hovedet er jeg lidt i gang med et forsøg på bryde mine egne grænser og har derfor iført mig en velour turban.

Husk at mærke nuet 🙂

Kærligst Astrid

fendi-look-5 fendi-look-8 fendi-look-9 fendi-look-6 fendi-look-2 fendi-look-4

Strik: Dawn x Dare – Bukser: Wardrobe Cph – Sko: Fendi – Taske Gucci – Solbriller: Han Kjøbenhavn – Ringe: Pure Leaf og Sif Jakobs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sølv på fusserne