Gucci – Gucci – Gucci – astridhovman
Gucci - Gucci - Gucci

Gucci – Gucci – Gucci

IMG_4658

Lige fra jeg var helt ung og begyndte at tjene mine første penge, har jeg været dybt forelsket i Gucci. Da jeg for nylig var i Milano med min bedre halvdel Portrait de L’HOMME, endte vi selvfølgelig i Guccis flagship store. Dette resulterede i lidt selvforkælelse i form af en ny taske til mig. Da jeg fik øjenkontakt med denne skønhed var jeg ikke i tvivl! Den SKULLE med mig hjem 🙂 Jeg er helt og aldeles forelsket i det smukke blomster mønster fra Gucci, for ikke at tale om den skønne turkis farve. Den er faktisk meget anvendelig, da jeg har mange jakker i marineblå og i lys grå, hvor den passer perfekt og får lov til at funkle.

Mange hilsner

Astrid 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci - Gucci - Gucci