Fik du læst artiklen om mig som ‘Insta Wife’ på DR.dk? – astridhovman
Blomstret Blazer

Fik du læst artiklen om mig som ‘Insta Wife’ på DR.dk?

Som de faste læsere nok ved, blogger og instagrammer min søde forlovede også. Du kan se hans blog her og instagram her. Faktisk var det ham, der startede før mig for år tilbage. I perioden inden at jeg selv for alvor kom på banen, var jeg derfor udelukkende aktiv i forhold til instagram som Jons ‘Insta wife´. Det vil sige, at jeg stod for at tage alle hans billeder i tide og utide. Jeg må indrømme, at jeg var noget utilfreds over at skulle være fotograf på alle tider af døgnet. Når jeg kom træt hjem fra arbejde, skulle der altid lige skydes et outfit inden aftensmaden. Læs alt om min holdning til at være ‘Insta wife’ på godt og ondt i artiklen på dr.dk lige her.

 

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

5 kommentarer

 • Virkelig spændende artikel. I er virkelig dygtige og inspirerende begge to <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Hovman

   Hej Liselotte,
   Det glæder os, at du kunne lide artiklen. Det er altid dejlig at få ros for noget man brænder for! Vi gør det netop for at glæde og inspirere andre 🙂
   Du må have en skøn dag!
   Kærligst Astrid

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Astrid! Jeg læste artiklen på dr.dk i går og var vild med den 🙂 Delte den straks med min mand og vores teenagesøn. Så mange sjove små detaljer – og jeg tager sgu hatten af for dit arbejde som insta wife. Bag enhver succesfuld mand står en fantastisk sej kvinde 🙂 Tak for at dele ud af jeres liv; det var spændende at læse om.
  Bedste hilsner fra Karen, boomblastic.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Hovman

   Hej Karen,
   Tusind tak for de søde ord. De varmer virkelig!
   Du har helt ret med hensyn til en succesfuld mand. Jeg tror generelt at gode forhold kræver at man bakker op og støtter den anden i både stort og småt. Jeg håber, at du har lyst til at kigge forbi bloggen i ny og næ 🙂
   Du må have en rigtig dejlig dag!
   Kærligst Astrid

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nemlig! Som familie må man bare bakke hinanden op. Der er kun den vej frem. Og jo, jeg vil selvfølgelig gerne følge med på insta wife no. 1’s blog i fremtiden 🙂 Mvh. Karen – der altid skal like og kommentere sin mands opslag på LinkedIn senest 1 minut efter publish for at ramme algoritmerne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomstret Blazer