Earth Day 🌍 – astridhovman
Won Hundred x Lædersmeden

Earth Day 🌍

earth-t-ternet-jakke-14

Hej Piger,

I søndags var det Earth Day, som er en dag, hvor der sættes fokus på forureningen af vores klode og alle de kedelige konsekvenser heraf. Jeg går selv meget op i affaldssortering, dyrevelfærd og økologi. Jeg ved godt, at vi alle kan gøre det bedre, men jeg prøver at gøre det, så godt jeg kan hver dag. Noget som særligt går mig på er alt den plastikforurening, der er i havene. De seneste par uger har der floreret en del videoer af hvor meget skrald, der er i floder, havet samt af stakkels dyr som spiser plastik og andet affald og ender med en pinefuld død. Det er forfærdeligt, at der ikke er større opbakning globalt for at få affaldet behandlet ordentligt og sikre, at det ikke ender et sted, hvor det skader dyr og mennesker.

I forbindelse med Earth Day lancerede LauRie en t-shirt, som skal sætte fokus netop på Earth Day, og alt det dagen står for. LauRie er et dansk mærke, som gør meget ud af at deres tøj skal være fri for skadelig kemi. T-shirten er derfor fri for skadelige kemikalier, der ellers bruges flittigt mange steder i fashion industien, og så er t-shirten i økologisk bomuld.

Jeg var så heldig at modtage en af de fine t-shirts, så jeg kunne være med til at sætte fokus på en vigtig dag med et endnu vigtigere budskab. Jeg valgte at style den med et par hvide bukser og en ternet blazer.

Tænker du selv over, om der er skadelig kemi i det tøj du køber? Lad mig høre hvad du tænker i kommentarerne 😊

Husk at mærke nuet <3

Kærligst

Astrid

earth-t-ternet-jakke-6earth-t-ternet-jakke-10earth-t-ternet-jakke-2 earth-t-ternet-jakke-15

Shop mit look:

Jakke fra 2-Biz – (findes her)

T-shirt fra LauRie – (findes her)

Bukser fra LauRie – (findes her)

Sandaler fra Gabor – (lignende her)

3 kommentarer

 • Jeg synes, det er så dejligt, at der er begyndt at være mere fokus på, hvordan vi behandler vores planet! Selv gør jeg mit bedste for at vælge bæredygtigt når muligt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt sommer look!
  Årh, jeg har også set så mange videoer omkring alt affaldet i have rundt omkring i verden, og det er bare så forfærdeligt at se! Lige på Earth Day, besøgte vi svigerforældrene på landet, og på en af landeveje, gik en mand og samlede skrald – bare en helt almindelig mand! Blev så glad helt indeni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Virkelig gode billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Won Hundred x Lædersmeden