De perfekte blå sandaler – astridhovman
Æbletærte med kokos

De perfekte blå sandaler

hvid-blonde-jakke-2

hvid-blonde-jakke-1

hvid-blonde-jakke-3

hvid-blonde-jakke-4

Jeg elsker blå! Det underlige er, at jeg faktisk ikke ejede et par blå sandaler før, at disse skønheder for nyligt blev en del af min sko garderobe. Sandalerne er i to nuancer blå og af de fineste ruskind. De har en perfekt lille blokhæl og er nemme at hoppe i, når sommervejret kalder. De fine ruskinds stykker er sat på en bund af klar plast, så der kommer det fineste mønster. Sandalerne er fra det tyske mærke Tamaris.

Til sandalerne satte jeg et par grove jeans med flossede kanter og en fin blondejakke, som jeg har ejet i flere år, men bare aldrig rigtig har fået brugt. Det er et roligt look, som giver sandalerne lov til at dominere. De er de perfekte blå sandaler til min garderobe!

 

Husk at mærke nuet 🙂

Kærligst Astrid

Sandalen er svær at finde online, men jeg har fundet den på en tysk side her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbletærte med kokos