2 dele som én – astridhovman
Sommer.. Hvornår kom du?

2 dele som én

soya-2-piece-3Jeg er helt tosset med prints denne sommer, og jeg har på fornemmelsen, at jeg kommer til at ‘printe’ mig igennem hele efteråret også. Det fede ved prints er, at man kan køre flere intensiteter. Tager man f.eks. en printet buks, kan man sætte en ensfarvet bluse foroven, og alt efter om det er en neutral farve eller en pang farve, pepper man outfittet en tak op eller ned. Vil man give den lidt ekstra gas, kan man køre en matchende top eller gå linen helt ud og sætte et helt andet print til.

På billedserien her har jeg taget to printede dele og sat sammen, så det ligner en buksedragt. Det fede ved et to delt sæt er, at man kan splitte dele op og bruge dem hver for sig. Man får altså langt flere kombinationsmuligheder, end hvis det have været en sammenhængende buksedragt. Nogle gange er det bare med at gå på rov i gemmerne og prøve sig lidt frem med forskellige sammensætninger, og vupti så har man et ekstra look til samlingen.

Til mit printede sæt havde jeg mine fine Tamaris mules med hvid kontrastsål. Jeg ville nemlig gøre looket lidt mere sporty, men stadig bibeholde en sommerlig vibe. Derfor var de helt perfekte!

Er du vild med at mikse mønstre, eller er du mere til den klassiske ensfarvede overdel? Lad mig endelig høre nede i kommentarerne 🙂

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Følg bloggen her.

soya-2-piece-5soya-2-piece-7

Bluse: Soyaconcept / Bukser: Soyaconcept / Sko: Tamaris / Taske: Chloé / Solbriller: Gucci

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer.. Hvornår kom du?